Onderwijs

Onderwijs
Leer ons beter kennen

Kleuren bepalend voor de beste leeromgeving

Dat kleuren en design bepalend is voor de juiste leeromgeving, dat staat vast.

TFD denkt mee in de juiste kleuren en designs. Vloeren in de juiste kleur met bijpassend design die ook nog makkelijk in het onderhoud zijn maakt de keuze voor TFD heel logisch. Het design van de vloer bepaalt de hele ruimte, onderwijs weet dat als geen ander, blauw maakt je alert en fris maar rood roept sterke emoties op.

Zo kijken onze designers ook naar onze vloeren als het gaat om de collecties voor het onderwijs. Met mooie warme houtdecoren en frisse steendecoren worden ruimtes authentieker en/of strakker, precies wat een moderne school wil uitstralen.

Naast design is ook kwaliteit erg belangrijk, wij produceren volgens de hotpress methode en dat levert een aantal voordelen op, onder andere dat wij geen glasvlies hoeven te gebruiken om producten stabiel te houden. Een ander groot voordeel is dat je kunt werken met matte toplagen waardoor je niet zo’n glanzende vloer krijgt, want daar willen wij juist vanaf in het onderwijs toch?

Zoekt u naar een eigentijds, duurzaam, functioneel, veelzijdig en sterke PVC-stroken? Maak een afspraak met een van onze salesmanagers om samen te kijken wat het beste aansluit bij uw school, je bent nooit te oud om te leren. Wij helpen u graag verder of bezoek ons Experience Center en laat u inspireren! In de tussentijd kunt u gebruik maken van onze TFD viewer en zie vast wat uw nieuwe TFD vloer doet in uw school.

Uw vloer, Onze Passie!