Woninginrichters

Woninginrichters
Leer ons beter kennen

Druk, druk, druk, heeft u het soms ook zo druk? Alles perfect willen doen, welke keuzes, baas over je eigen tijd?

Zoveel mensen zoveel wensen, vanuit dat begrip is TFD zijn collectie gaan samenstellen.

Collecties uit hout en steen, en dat dan in vele kleuren en maten. Van diep warm naar koele sensatie, van doorleefd naar authentiek en huiselijk. Ook als rustige basis of een landelijk karakter, tijdloos voor elk interieur. Voor een ieder wat wils. Voor als je het leven leeft.

Uiteraard staat onderhoudsgemak hoog in het vaandel en TFD zorgt dat haar vloeren onderhoudsvriendelijk zijn. Dit door de juiste toplaag met in het productieproces aangebrachte PU laag die geen verdere behandeling meer nodig heeft.

TFD ontwerpt elke collectie om sfeer en karakter in uw huis te brengen. Collecties in hout en steen passend bij elk interieur, maar nu het verschil maken om de klant te kunnen triggeren. En dat lukt vaak met de collectie van TFD.

TFD staat exclusiever in de markt en dat is een bewuste keuze. Wij vinden het belangrijk om naast elkaar te werken en het ondernemerschap aan te gaan. Pragmatisch, vaktechnisch bekwaam en snel kunnen schakelen zijn kwaliteiten waardoor een fijne samenwerking tot de beste resultaten leidt. Samenwerken uit zich ook in het aanleveren van productfoto’s, ondersteuning in Social Media campagnes, content voor uw Instagram of Facebook account en uiteraard delen wij dat met elkaar voor een nog groter bereik voor uw bedrijf als trotse TFD dealer.

Onze snelle 24 uurs stalen verzendservice, duidelijke contactpersonen op onze binnendienst als mede een professionele buitendienst die u ten alle tijd te woord kan staan. Van kennis verrijking en elkaar ondersteunen is nog nooit iemand armer geworden toch? Ook hebben wij speciaal voor onze klanten de TFD viewer ontwikkelt. Een tool die per direct laat zien wat een vloer/design doet in de ruimte. Deze tool kunt u terugvinden op onze website of vraag onze salesmanagers naar de mogelijkheden.

Zo staat u ook op onze website met naam en toenaam bij vind een dealer en weten toekomstige klanten die onze website bezoeken u nog sneller te vinden.

Vraag uw salesmanager naar onze verschillende pakketten om dealer te worden: zilver, goud en platina zijn de keuzes. Uw salesmanager licht u ze graag toe.

Wilt u nieuwe klant worden van TFD neem dan contact op met ons en wij helpen u graag verder of bezoek ons Experience Center en laat u inspireren! Komt u ook bij de familie?