Magnetic Flooring Design door TFD.

TFD Floortile BV introduceert als eerste ter wereld het MAGNEET vloersysteem in Nederland en in heel Europa.
TFD is gevestigd in Dalfsen (Nederland) vandaar uit leveren wij in Nederland en heel  Europa  met de wereldprimeur  de MAGNEET vloersystemen.

Het innovatieve systeem van TFD is tevens een promotie voor onze gehele Design vloeren collectie. De overdracht van het materiaal is een magnetische film,  die los op de ondergrond wordt  gelegd, waarna daar eenvoudig de design lamellen op gelegd kunnen worden. (door een metalen achterkant van de designlamellen is dat zeer eenvoudig).

De voordelen zijn overduidelijk: * Geen gebruik van lijmen, in veel gevallen is er geen egalisatie nodig, geen uitzetting als gevolg van vocht, is het extreem bestand  voor zwaar gebruikte gebieden. Daarnaast verdraagt MFD extreme omstandigheden, snelle en schone installatie.
Deze oplossing is ideaal voor renovatie daar waar er een harde vloer ligt, deze hoef je er vaak niet uit te slopen, zodat de Magnetic Floor Design direct over de bestaande vloer heen gelegd kan worden. Ook heb je geen wachttijden voor het drogen  en hoef je geen gebieden af te zetten, omdat je niet met een lijm werkt.

Ook voor winkels, hotels, kantoren, enz. is dit systeem zeer geschikt. De reeds bestaande oppervlakte hoeft niet verwijderd te worden, het leggen  is snel. Daarnaast kunnen de Magnetic Floor Design lamellen eenvoudig weggenomen worden  en uiteraard dan ook weer gemakkelijk vernieuwd worden.
Bij het vervangen van een design kunt u de magnetische folie blijven gebruiken.

Bekijk de Innovative Stone
Bekijk de Innovative Register

Certificaten:

Certificaat: TÜV Magnetic, Taal: Nederlands

Certificaat: TÜV Magnetic brandcertificaat, Taal: Engels

domotex-2011-11