Visgraat
Voor ieder wat wils

Filter de collectie

Kies één filter per keer

Kies een design

Kies een kleur

Kies een product soort

Ossis R10

De Ossis R10 van TFD is een vloer die in visgraat patroon gelegd word. De Ossis R10 is gemiddeld, donker van kleur en heeft een levendige uitstraling.

Bekijk dit product »

Ossis R08

De Ossis R08 van TFD is een vloer die in visgraat patroon gelegd word. De Ossis R02 is licht, gemiddeld van kleur en heeft een levendige uitstraling.

Bekijk dit product »

Ossis R06

De Ossis R06 van TFD is een vloer die in visgraat patroon gelegd word. De Ossis R06 is licht, gemiddeld van kleur en heeft een levendige uitstraling.

Bekijk dit product »

Ossis R05

De Ossis R05 van TFD is een vloer die in visgraat patroon gelegd word. De Ossis R05 is licht, gemiddeld van kleur en heeft een levendige uitstraling.

Bekijk dit product »

Ossis 18

Met de Ossis 18 visgraat PVC vloer creëer je dynamiek in de ruimte. Het gemiddeld / donkere patroon geeft een tijdloze en luxe uitstraling aan je interieur.

Bekijk dit product »

Ossis 17

Met de Ossis 17 visgraat PVC vloer creëer je dynamiek in de ruimte. Het lichte patroon geeft een tijdloze en luxe uitstraling aan je interieur.

Bekijk dit product »

Ossis 16

Met de Ossis 16 visgraat PVC vloer creëer je dynamiek in de ruimte. Het lichte patroon geeft een tijdloze en luxe uitstraling aan je interieur.

Bekijk dit product »