Veilig en duurzaam leven op onze PVC vloeren

Duurzaamheid, veiligheid, volksgezondheid en milieu hebben bij TFD de hoogste prioriteit. Tijdens het productieproces van onze vloeren houden wij oog voor de natuurlijke (leef)omgeving. Dit realiseren wij bij TFD door keuzes te maken die het belang van milieu en volksgezondheid vooropstellen.

TFD levert dan ook alleen volkomen veilige PVC vloeren, voorzien van kwaliteitscertificaten (FloorScore, DiBt Ü-Zeichen certificaat & CE-certificering TÜV Rheinland) waardoor de vloeren voldoen aan de strengste normen. Bij het productieproces zien we dat onder andere terug in de keuze voor zuivere grondstoffen (o.a. Ftalaat vrij). De TFD producten bestaan alleen uit zogenaamde virgin PVC’s, wat wil zeggen dat het eerste kwaliteit PVC’s zijn. Onze vloeren zijn puur en niet vervuild met mindere kwaliteiten. Dit betekent onder andere dat deze kwaliteiten kunnen worden vermalen en gerecycled, waarmee weer andere producten kunnen worden opgebouwd.

Met een PVC vloer van TFD kunnen wij garanderen dat u een PVC vloer aanschaft die veilig is om op te leven en te wonen. Het is niet voor niets dat wij al meer dan 25 jaar, samen met onze kinderen en dieren, leven op vloeren uit onze eigen collecties. TFD een bewuste keuze!