Geweven
Voor ieder wat wils

Filter de collectie

Kies één filter per keer

Kies een design

Kies een kleur

Kies een product soort

Herringbone 505

De Herringbone 505 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een gemiddeld, donkere kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

Bekijk dit product »

Herringbone 506

De Herringbone 506 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een donkere kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

Bekijk dit product »

Herringbone 504

De Herringbone 504 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een gemiddeld / donkere kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

Bekijk dit product »

Herringbone 503

De Herringbone 503 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een licht / gemiddelde kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

Bekijk dit product »

Herringbone 502

De Herringbone 502 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een lichte kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

Bekijk dit product »

Herringbone 501

De Herringbone 501 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een lichte kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

Bekijk dit product »

Ombre 406

De Ombre 406 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een donkere kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

Bekijk dit product »

Ombre 405

De Ombre 405 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een donkere kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

Bekijk dit product »

Ombre 404

De Ombre 404 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een gemiddeld, donkere kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

Bekijk dit product »

Ombre 403

De Ombre 403 van geweven PVC garens geeft een sfeervolle warme uitstraling aan je interieur. Deze geweven PVC vloer heeft een licht, gemiddelde kleur en weerspiegelt een luxueuze sfeer in diverse woonstijlen.

Bekijk dit product »